sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Roombox vauvalle

Pitkästä aikaa blogipäivitystä. Tässä tulee kuvia vauvaroomboxista, jota rakentelin pitkin syksyä. Lahjan saaja syntyi 3.12., mutta flunssan vuoksi pääsin antamaan lahjan vasta jouluna. Vauva on Soilen tekemä ja imetysliivit on Teijan käsialaa, muuten on kaikki itse rakenneltua. Vauvan ostin jo alkukesästä, kun kuulin että uusi sukulainen on matkalla. =)

Suunnittelin sisustuksen sekä tytölle että pojalle. Poikahan sieltä tuli. =) Sitten piti kiireesti alkaa tuunata boxi ajantasalle.

Valaistuksena on patterilla toimivat ledit. Lyhdyssä on ylhäällä sopiva paikka valoilleTapetteja etsin netistä värin perusteella. Eivät ole varsinaisia miniprinttejä.

Pinnasänky on tehty balsasta, hammastikuista ja bilteman tikuista. Koristesydämet on ostettu edesmenneestä Tornion Tiimarista.

Hoitopöytä on tehty balsasta. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen: vaipat, harsot, potkuhousut, d-vitamiinitipat, tuttipullo, tutti, neuvoakortti, liivisuojia... Potkarit ja harsot on kankaanpaloja jotka on taiteltu ja liimattu kasaan.

Duplopaketti odottaa jo pientä leikkijää. Tulostin netistä paketin kuvia ja kokosin laatikoksi.

Kellossa syntymäaika. Liivinsuojapaketti on liimattu balsalistanpätkän ympärille.

Vaippoja ja tietenkin autorata. Eikös se kuulu ensihankitoihin pojalle? ;) Sängyn laidalla roikkuvat potkarit pitäisi löytyä 2013 vuoden äitiyspakkauksesta. Vaippapaketti on myös balsan ympärille tehty.

Kuvan body on äitiyspakkauksesta. Bodyn kuva on printattu netistä. Suuri huijaus =) Lelu on hamahelmistä
Kalenterissa näkyy syntymäpäivä.

Lukemista vanhemmille

Imetysliivit tilaustyönä Teijalta 

Vuoden 2013 äitiyspakkaus. Vaati vähän salapoliisityötä. Onneksi opiskelukaveri oli saanut samanlaisen pakkauksen. Kävin kuvaamassa laatikon ja rakentelin minipakkauksen.

Kuvakirjat odottaa jo pientä lukijaa ja vauvamuistokirja tärkeiden tapahtumien kirjaamista
Tämä ensikirja löytyy myös äitiyspakkauksesta

Siellä köllii päähenkilö
Tutti on tehty hamahelmestä ja pyöreästä helmestä. Sulatin hamahelmeä uunissa niin että siitä tuli litteä rengas. Purulelu on myös hamahelmistä tehty.

Ihanan tyytyväinen vauva =)


Tämä oli ensimmäinen 1:12-koossa tehty työ. Oli kyllä mukava tehdä. Mutta Lundby-koko on silti edelleen enempi mun juttu. Niin, meidät on pyydetty tämän lahjan saajan kummiksi =)

5 kommenttia:

 1. Tosi onnistunut boksi, hienoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 2. Aijai <3 kyllä on ihanuus kerrassaan <3 Niin paljon kaikkia ihanuuksia ja niin taitavasti oot tehny kaikki....ihquuuu <3 <3 ja ihana lahja <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos =) Tätä oli tosi mukava tehdä. Ja kiva kokeilla tosiaan välillä 1:12-kokoa.

  VastaaPoista
 4. Tosi tosi ihana. Piti tallennella kuvia idea kansioon!

  VastaaPoista