tiistai 14. tammikuuta 2014

Naapurissa


Täällä on jo alettu tutustua uusiin asukkaisiin.
Tein maailman pienimmät farkut ja t-paidan. Diego näyttää jopa isolta tämän uuden naapurinpojan rinnalla. Nukella on pituutta 6 cm. Ompelin farkut ohuesta farkkukankaasta suoraan päälle. Rispaantumisenestoaine on kyllä ehdotonta näin pienissä ompelutöissä. T-paidan kangas on vanhasta t-paidasta.

Tyttö sai pikapikaa sukkahousuista tehdyn mekon. Mitähän tytöt kaivelevat laatikosta. Jotain aarteita varmasti.

Naapuruston naiset ovat tulleet kyläilemään ja tutustumaan uuteen naapuriin.
Naapurin rouva näyttää olevan jo aika viimeisillään raskaana. Tämä mekko syntyi kuumaliiman avulla. Kaikki saumat ja käänteet on tehty liiman avulla. Vauvamaha on koiran rikkinäisen pehmopallon täytettä.
 
Nuket ovat kyllä aika jänniä. Kiva että raajoja voi taivutella. Päätäkin voi kääntää eri asentoihin. Isälle pitäisi tehdä jokin muodonmuutos, hän ei näytä yhtään mieheltä =P Ei ainakaan minun makuuni.
5 kommenttia:

 1. Makeeta käydä naapurissakin! Voi tuota raskaana olevaa rouvaa, on varmaan selkä kovalla koetuksella, liekö iskiasvaivaa? ;)
  Kikka

  VastaaPoista
 2. Alkaa olla jo aika tukalat paikat. Salamaraskaus, vielä sunnuntaina oli ihan hoikka ja nyt viimeisillään. Pahoin pelkään että tää raskaus saattaa silti kestää ja kestää.. sopivan vauvan kun pitäis löytyä ensin jostain. :D

  VastaaPoista
 3. Voi tuota naapurin rouvaa, olo näyttää tosiaan olevan jo aika tukala =) Voi kun se vauva nyt jostain löytyisi =)

  VastaaPoista
 4. Miehen partakoneen kimppuun ja sieltä pientä parranpätkää liimalla ukon leukaan?
  Ritu

  VastaaPoista