tiistai 8. tammikuuta 2013

Leivontapäivä ja koti-ilta

Nukkekodin joulu on pakattu odottamaan ensi joulua.  


Toivottavasti jouluruuat maistuvat ensi jouluna, kun ensin ovat olleet pari viikkoa pöydällä ja sitten marinoituvat loppuvuoteen jääkaapissa.

Inmaculada on innoissaan, kun pääsee taas leipomaan. Joulutortut ja piparkakut on syöty, on aika tehdä jotain muuta. Mitähän reseptejä Inma selailee keittokirjasta? Aineksista päätellen voisi olla Kesälaiskan marjapiirakkaa tulossa.

Siinä Inma ja minä ollaan samanlaisia, että kahvia pitää aina olla. Lempimukista se maistuu parhaalta. Termarissa on aamullista ja mocca masterissa tulee tuoretta. 

Oletteko jo huomanneet uskollisen ystävän, joka jaksaa aina odottaa, jos joku suupala tipahtaisi. Tämän karvakaverin löytää aina keittiöstä.

Leivontapäivän ainekset ostin Huutonetistä. Kananmunat ovat kyllä aika vanhoja, olen tehnyt ne melkein 20 vuotta sitten...

Voi mitä herkkuja täällä on taiottu. Onkohan jotkin juhlat tulossa? Ei ainakaan laihdutuskuuri.

Olohuoneeseen on katettu suolaisia herkkuja. On juustoja ja patonkia, täytettyjä sämpylöitä, perunasalaattia, nakkeja. Gomezin perhe aikoo viettää hauskan illan perheen kesken.

Lapset halusivat, että pelataan lautapelejä. Monopoli ja Afrikan tähti ovat uusimmat hankinnat.

Sivupöydällä on näköjään juomaakin. Taitaa olla punaherukkamehua tällä kertaa. Omista marjoista.

Uskomattoman taitavia tekijöitä  nukkekotiharrastajista löytyy. On mukava ostaa käsintehtyjä tuotteita, niillä on sielu, toisin kuin kaupan tavaralla. Onhan nekin kivoja, mutta se nyt vaan on eri juttu..

5 kommenttia:

  1. Vau miten hieno termari! Ootko itse tehnyt?

    VastaaPoista
  2. Voi en, se on tilattu Nukkekoti ja lelusta.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä herkuttelua : ) Oletko itse tehnyt tuon mokkamasterin ? Oon vähän kade ! Tervetuloa poikkeen minun blogiini Marjukan minit : D

    VastaaPoista