maanantai 7. tammikuuta 2013

Kuvakierros Villa Sulossa

Nukkekotini muuttaa muotoaan jatkuvasti. Tässä kuvia jokaisesta huoneesta juuri nyt. 

Villa Sulo avattuna tämänhetkisessä asussaan. Alakerrassa keittiö ja olohuone, keskikerroksessa vanhempien makuuhuone ja iso makuuhuone, joka on jaettu väliseinällä kahtia. Ylhäällä isovanhempien huone ja kylppäri. Keskikerroksen portaat on tällä hetkellä poistettu, halusin testata miltä näyttää ilman.

Keittiö. Seinällä olevat akvarellit ovat torniolaisen Tuula Rannan käsialaa (jääkaappimagneetteja) ja kuvaavat pohjoisen maisemia, mm. Kukkolankoskea. (Paitsi punaisen seinän vasemmanpuoleinen, se on joku netistä printattu kuva). Vastapäisen seinän punainen seinäkello on Huutonetistä ostettu vanha Lundbyn kello.

Olohuone nykyasussaan.
Olohuoneen erkkeri.

Vanhempien makuuhuone.


Iso makuuhuone. Rappuset yläkertaan on tällä hetkellä poistettu.

Pienten puoli. Etualalla myös Inmaculada-tädin sänky.

Pimpinan puoli ja uudet kalusteet. Seinällä näkyvä vaaleanpunainen taulu  on joulukalenterivaihdosta.

Tämä kirjahylly on vanha lundby, ostettu Huutonetistä.

Pimpina testaamassa peilipöytäänsä

Ullakkokamari.

Kylpylätunnelmaa

Kylppäri mystisessä asussaan. Vanhat vierashuoneen tapetit saivat jäädä.

Kylpyhuone on myös säilytyspaikka. Matka-arkut on netistä tulostettuja, koottuja printtejä ja ne on täynnä tavaraa. Säilytystilaa tarvii paljon myös nukkekotikoossa.

Tämä hemmo on istunut nukkekodin vessassa potalla jo 70-luvulta asti. Nimeä ei ole, vain Potta-Ukkeli. Potta on magneetti ja jos sen laittaa väärin päin, niin Ukkeli tipahtaa potalta.

Kuvassa näkyvä harja, jonka ostin nukkekotikirppikseltä, on oikeasti tosi kätevä. Sillä on helppo harjata pikku roskat pois lattialta ilman suuri tuhoja.Ja vielä shoppailun antia. Joululomalla löytyi Motonetistä 1:18 koon sivuvaunullinen motskari. Oli pakko saada.

Bemari. Tämä vaatii ehdottomasti pottamallisen kypärän.

6 kommenttia:

 1. 1000 kävijää tuli nyt täyteen! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Onpa valtavasti ihania yksityiskohtia. Lisäksi kiva nähdä omia näpertelyjä sinun nukkekodissasi. Tuo potalla istuva ukkeli on aivan hurmaava! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Piti tulla tänne vierailulle katsomaan mitä kaikkee oot tehnyt!! Upealta näyttää, ja vau toi kylppärikuva on tosi tosi upee!!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ekasta isosta rajapyykistä 1000 katsojaa ;)
  Villa Sulo on kyllä suloinen ;)

  VastaaPoista