torstai 24. tammikuuta 2013

Kukkia fimosta ja muutama säilykepurkki

Tarkoituksena oli tehdä jonkinlaisia liljoja. Viime kevään Bulgarian matkalla näin keltaisia kukkia lammen rannalla, näistä piti tulla niitä :)

Kokeilin tehdä terälehdet fimosta ensin vapaalla kädellä ja sitten sabluunalla. Helpoimmaksi keinoksi osoittautui leikata  salmiakkikuvioita ja muotoilla niistä terälehtiä.

Kukkaset odottamassa uuniin menoa

Auringonkukka syntyi samalla tyylillä. 

Tuikkukippoon istutin maalarinteipistä tehtyjä lehtiä. Kipossa kovettuvaa massaa, liimaa ja kahvijauhetta.

Tein myös pinkkejä kukkia. "Liljoissa" on helmiä keskellä ja terälehtiä on tuunattu tussilla. Auringonkukka sai varteensa vahvistusta maalarinteipistä ja muutaman lehden myös.  Kukkalaatikot on tehty sytyketikuista. Takana näkyvä ruusut ovat kangasta, olen maalannut ne vaaleanpunaiseksi akrylimaalilla.

Sivukuisti sai kukkalaatikot sytyketikuista ja niihin pikkukukkia. Kukat on tilattu netistä, lehdet tein maalarinteipistä.

Parvekkeella on näköjään joku alkamassa aamupalalle, näyttää olevan tarjolla kahvia ja croissantteja, jugurttia, mansikoita ja appelsiinia ja hyvää lukemista.

Parvekkeen hyllyyn on tarkoitus tulla kukkapurkkeja  ja niihin kasvamaan ties mitä.. Kevättä tässä jo odotellaan. Ekaa kertaa otin kuviakin päivänvalossa.
Tässä vähän näkymää etukuistilta. Ikkunassa näkyvät keittiön verhot on kirpparin löytöjä jälleen. Onkos ne vähän vinksallaan?

Löysin Bilteman veneosastolta tämmöisiä tulppia, niitä oli monen kokoisia.  Päällystin tulppia foliolla ja liimasin netistä tulostettua etikettejä päälle = säilykepurkkeja ja pari limsatölkkiä. 

Tämmöstä tällä kertaa :)

6 kommenttia:

 1. Siis VAU!!! Hienoja on kukat, ja hyvä löytö nuo tulpat!

  Voiko kukat paistaakin tuossa styroksissa?

  VastaaPoista
 2. Tosi suloinen parveke, kyllä tuolla kelpaa kaffitella. Hyvä idea nuo fimokukat :)

  VastaaPoista
 3. En paistanut styroksissa. Taitais palaa? Kiitos taas kehuista! Olette ihania!

  VastaaPoista
 4. Oletpas taas ahkeroinut oikein urakalla. Ihanan keväistä ja uuden odotusta.
  Mä paistoin äsken elämäni ensimmäiset fimo-kakut ja leivokset.

  VastaaPoista
 5. Miekii laitoin siulle postia...hups olitkin jo tainnut saada sellaisen!!

  VastaaPoista