sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kahvilan tuunailua


Eilen illalla sain vähän tuunailtua kahvilaa. Keräilin Villa Sulosta sekä varastolaatikoista kaikkea pientä mitä voisi olla myös kahvilassa. Onhan tämä yrityksen perustaminen aika hätäistä ja menee ihan väärin päin: pullat on jo paistettu, mutta edelleen puuttuu kassakone eikä ole edes tuoleja asiakkaille. Saatiin sentään kaksi työntekijää, (jotka kylläkin ovat enempi ravintolapuolen hemmoja) Ranskasta asti eli Alfredo ja Colette. Olette ehkä nähneet heidä Rottatouille-elokuvassa. Julkkiksia.
Pullavitriini sai lasin.

Villa Sulosta löytyi konvehteja, marmeladeja ja englanninlakuja myyntiin.

Kassakonetta kaivattais edelleen.

Hyllyyn löytyi nukkiksen puolelta purnukoita ja radio. Ja onneksi aterimia on nyt monta settiä, yksi sai muuttaa kahvilaan. Kahvinkeittimiä on sattumalta olemassa onneksi kaksi, toinen sai jäädä Villa Sulon keittiöön.
Tässä kuvassa vähän lähempää aivan ihanan suloiset aterimet, jotka ostin nukkiskirppikseltä. Juuri sopivat kahvilaan.

Tein pari pöytää. En oikein tiennyt minkälaiset pöydät olisi kivat ja helpot toteuttaa. Sitten löysin oven, jonka olin aikonut laittaa komeron oveksi. Sahasin sen kahtia ja tein sytyketikuista jalan. Pöydillä on "lasi" kannen päällä, helpompi pitää puhtaana.

Kahvilasta tulee paikka, jossa saa lueskella lehtiä ja kirjoja. Tein lehtitelineen, mutta lehtikokoelmaa pitää kyllä uudistaa.  Tukipuut on vielä maalaamatta. Taaempana on bilteman vihreästä maalarinteipistä tehty palmu. 

Tämä minihesari on kyllä viehättävä. Näitä pitäisi saada lisää.  
Tuoleja pitäisi kehitellä. Naulakko olisi kiva. Kakkulaatikoita. Ostoskasseja... 

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää kahvila :) Minäkin haaveilen Villa Roseen tällaisesta. Paljon olet herkkuja saanut myyntiin ;)

    VastaaPoista
  2. Onpas herkkuja vaikka millä mitalla. Mikäs siinä, jos on näin ammattitaitoista henkilökuntaa kuin täällä nyt on, niin ei kun herkut myyntiin - on kassakonetta tai ei. Menekki on taattu.

    VastaaPoista