maanantai 18. helmikuuta 2013

Kahvilan sisustus jatkuu

Tänään olen taas ollut kahvilan kimpussa. Työhuoneessa on joka puolella sytyketikun pätkiä ja multaa. Sormet on maalissa ja liimassa. Pahoin pelkään että kahvikannun kansi on kahvilan lattian alla...


Rakentelin sytyketikuista kukkalaatikoita, jotka vuorasin muovilla. Sitten raa'asti  irrotin osan  viherkasvista ja tökkäsin kasvamaan pikku laatikkoon. Vähän kävi sääliksi kasviriepuja. Saa nähdä selviääkö ne tästä amputoinnista.


Tein kahvilaan parven, jonne voi myös mennä nauttimaan herkkuja ja lukemaan. Yläkerran kasvi on vielä kertakäyttömukissa, mutta toivottavasti ei kauan.

Kaiteetkin ehkä tarvittaisiin. Muuten vähän vaarallinen paikka.

Parven alle tuli toinen istuskelupaikka. Tässä voisi ehkä olla sohvia..

Englanninlakuja ei ole ostettu, pussi tipahti tiskin taakse. Montakohan kertaa kaikki on tänään pärähtänyt ympäriämpäri ja minä konttaamaan perään tai hankalasti noukkimaan kasvihuoneesta... Okei, ei olis pakko vielä laittaa paikoilleen, mutta kun on niin kiva kokeilla.

Pakko jakaa tämäkin asia: portaiden sahaamisessa käytin tangenttia, kun laskin montako astetta kulman pitäis olla. Saisko siitä lisäpisteen matikan kurssiarvosanaan?

2 kommenttia:

  1. Ootsää uskomaton epeli ;) Onks noi kukat siis oikeita? Mulla oli taas hauskaa kun luin sun tekemisiäs ;)

    VastaaPoista