maanantai 8. huhtikuuta 2013

Vihanneksia, hedelmiä, lihaa ja vähän shoppailuakin - vegetables, fruits, meat..

Edellisestä päivityksestä on jo aikaa kohta kuukausi. Inspis on ollut hukassa. On se karsea olo, kun on tottunut joka päivä askartelemaan ja yhtäkkiä ei saa mitään aikaan. Jos yrittää, niin menee vaan pieleen. Ahdistus. Ideoita on tietenkin pää täynnä, mutta reitti aivoista sormiin on poikki.

No, onneksi se meni ohi ja olen taas saanut jotain aikaan. Minimarket pitäisi saada pystyyn ja sinnehän tarvitaan paljon myytävää.


There has been a while when I updated my blog. The inspiration was lost. What an awful feeling! Luckily it passed. So, I have made some products to my Minimarket.

Vihannessatoa. Purjot ja kukkakaali on nukkekotikirpparilta. Kaalit on myös nukkekotikirpparilta ostettuja helmiä, jotka maalasin. Kurkut on 20 vuotta vanhoja, lakkasin ne vain. Kiiltää vähän liikaa, mutta ehkä niissä on kelmu päällä.

Vegetables. I bought leek and caulflower, the others are made by myself. Except the cabbages are pearls which I painted.

Potuista tuli aika hienoja. Ihonväristä, valkoista ja keltaista massaa ja multana  kahvinpuruja. Laatikontekele on tulitikkulattikko päällystettynä balsalla.

Potatoes made of fimo. Some coffee too.

Näistä tykkään! Tomaatit on punaista ja hieman oranssia ja kanta tummanvihreää fimoa. Lopuksi lakka päälle niin tuli tomskun kiiltoa. Ihana kori on facebook-kirppikseltä, Soilen käsialaa.

These I like. Red and little orange fimo and  lacquer. The basket made by Soile.

Kesäkurpitsat fimosta ja lakkaa päällä

Summer squash

Hedelmätarjontaa. Kaikki fimosta.

Fruits made of fimo

Lihaa ja kananmunia. Jauheliha ja pihvit on tehty punaisesta ja valkoisesta fimosta pursottamalla teesiivilän läpi.

Eggs and meat


Nämä on kirpparilta tai lahjoja. Lisääkin on leipiä tulossa. Makeat leivonnaiset saa ostaa kahvilasta mutta leivät Minimarketista

These I have bought or got as a present

Kukkasia. Nämä tulee kaupankatolle, kunhan sinne tuleva terassi valmistuu

Flower arrangemets, made by myself.Kukkia ei ole koskaan liikaa. Kirpparilta nämäkin, taisi olla Annan käsialaa

Flowers made by Anna

Samettiruusu kirpparilta, Helenalta.

Flower made by Helena

Tiimarista pyyhekumipyörä

Bike - eraser!

Tainan superihanat kalatuotteet. Aina herahtaa vesi kielelle kun katsoo

Fish made by Taina.

Tämmöistä tällä kertaa. Nyt pänttäämään lujuusopin kokeeseen. 

This was all this time. 

3 kommenttia:

 1. Voi ihania aikaansaanoksia!!! Ja todellakin kukkia ei koskaan ole liikaa..

  VastaaPoista
 2. Voi mikä valtava kasa tuotteita! Ei se inspikesen kateissa olo niin vaarallista ole, se sitten tulee taas ja voimalla :-) Kuten näistä voi nähdä. Tykkään ihan kauheasti noista perunoista ja tomaateistä. Ja jauhelihan pursotus olikin hauskajuttu, epäs ole tullut mieleen :-)
  Itsellä on sellainen päättämättömyys menossa, pähkäilen eri vaihtoehtoja ihan joka asiassa ja ei, ei tule päätöstä. Ja ei sitten myöskään mitään valmista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista ja kannustuksesta! :)

  VastaaPoista