torstai 11. huhtikuuta 2013

Kylmäkaappi, massailua ja shoppailua


Vauhti on taas ollut päällä. Työn alla on kylmäkaappi kauppaan. Se on tehty balsasta, biltemantikuista ja tulitikuista. Hyllyiksi löytyi muovilevyjä vanhasta säilytyslokerikosta.

Kylmäkaapin runko. Kauheaa kun nuo lihat on tuolla lattialla levällään!

Tulitikuista hyllyihin pidikkeet

Kaapissa hyllyt paikoillaan ja hyllyillä mm. limpparia ja olutta. Juomat on tehty Tiimarista ostetusta pyöreästä puukepistä, jonka ympärille on liimattu tulostetut etiketit. Tölkkien kannet on maalattu hopeatussilla. Homer kuolaa hyllystä Duff-olutta, omaa lemppariaan :)

Ostin Nukkekotikirppikselta Sinikalta Villa Suloon villakoiran

Eikun se olikin tämä kuva! :)

Titan tekemiä leipiä pusseissaan

Doloreksen tilauksessa tuli nurmirouhetta ja muutamia massaruokia sekä taskulaskin.

Tärkeitä ostoksia

Ihana ostoskärrykin on Doloreksesta

Terassille tuli jumbokokoisia auringokukkia vanhasta mansetista

Antikvariaatin kyltti

MinimMarketin kyltti

Doloreksesta tulleesta sipulista innostuin tekemään itsekin kevätsipulia. Tein ensin  vihreästä varsia , jotka paistoin. Sitten muotoilin sipulin varsien päähän ja paistoin uudestaan. Lopuksi laitoin sipuliin tipan liimaa ja mannaryynejä esitätmään juuria.

Innostuin kokeilemaan myös paprikoiden tekoa. Kamera vääristää värejä harmillisesti.  Kannan muotoilussa oli hyvä ristipäämeisseli. Sillä painelin kuvoita paprikan päihin ja paistoin kerran. Sitten lisäsin kantaan vihreää ja muotoilin taas meisselillä ja tökkäsin sipulinvarsista jääneistä pikku pätkistä kannat paikoilleen ja paistoin uudelleen. Lopuksi lakkaa päälle.

Tein lisää kurkkuja ja uusi kokeilu: sipuli. Käytin ihonväristä ja ruskeaa ja hippusen oranssia massaa. Vähän tuli liian ruskeita. Lopuksi lakkasin, laitoin tipan liimaa kantaan ja kastoin kahvinpuruissa.
Hyllyt täyttyvät kovaa vauhtia. Viinipulloille täytyy tehdä oma hylly ja jonkinlainen kassakin tarvittaisiin. Ja kylmäkaappiin ovi ja...
Vesimelonejakin on työnalla. Niitä täytyy vielä tuunata ennen kuin pääsevät kuvaan. Mies meinasi tänään lentää pyllylleen, kun sanoin että mulla on vesimelonia paistumassa uunissa. :D

9 kommenttia:

 1. Ihania kaikki!!!
  Pysähdyin katsomaan villakoiran kuvaa ja mietin, että kuinka voi näyttää noin aidolta :D (puhelimen näytöllä näkyi vain yksi kuva kerrallaan)

  VastaaPoista
 2. Mäkin jäin tuijottamaan villakoiraa. :D :D Huh huh, kun säikähdin. Ja kyllä, aika erikoiselta kuulostaa vesimeloni uunissa. :D Hienoja ja kekseliäitä vihanneksia. :) Ja erikoismaininta upeasta Pikku Wanhan kyltistä!

  - Rouva E

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos taas ihanat ihmiset! Suloltakin terveisiä! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin tämän blogisi tuolta nukkekotikirppiksen kautta ja kirjauduinkin hetimiten lukijaksesi. Meikäläinen on vasta hurahtamassa tuohon harrastukseen ja blogissani on vielä aika vähän nukkekotijuttuja, mutta jotain löytyy jo :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa hurahtamaan maailman ihanimpaan harrastukseen! Oothan mukana myös Nukkekotiharrastajat-ryhmässä?

  VastaaPoista
 6. Oi, tuo upea kuva Sulosta tuo niin mieleen omat edesmenneet villikseni Totin ja Snapsin. On kyllä maailman fiksuin rotu :).

  Varsin runsas tarjonta tuolla Minimarketissa jo nyt, hyväntuulinen ja taidolla rakennettu projekti, jonka etenemistä on ilo seurata.

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää. Onko marketissa jo kanta-asiakasjärjestelmä?

  VastaaPoista
 8. Joo, kaikki huipputyypit saa alennusta. :)

  VastaaPoista