perjantai 21. joulukuuta 2012

Vaatteet on mun aatteet

Hyvää Joulua kaikille!


Joulun kunniaksi Villa Sulon asukkaat saivat hieman uudistusta ulkomuotoonsa. Työllä ja tuskalla, sillä ompelu ja ylipäätään kankaiden kanssa työskentely on niiiiin vaikeaa minulle.

Inmaculada, keittiön valtiatar, sai uuden essun ja huivin hiuksiin. Kangas tuli joulukalenterista.  Kengätkin hänellä on nyt jalassa, enää ei tarvi kulkea avojaloin. Inma kävi Specsaversilla, mutta siitä ei kannata mainita. On vähän arka paikka hänelle. Jamie Oliverin keittokirjat on kirpparilta ja upeat kuparikattilat, kauha ja haarukkavatkain joulukalenterista, josta on myös makoisa raparperipiirakka.
Giorgios sai vihreän huivin kaulaansa ja kengät lankattiin. Elenalla on uusi pusero ja käsilaukku. Kangas tuli kalenterista. Uudet kengät on hänelläkin.
Lapset istuvat tässä kalenterista tulleilla Nalle Puh -tyynyillä ja kuvassa näkyy myös hieno tilkkupeite. Pimpina sai myös kengät jalkaansa, enää ei varpaita palele.

Carmen sai puseroonsa uudet kalvosimet ja kauluksen. Kävin hetken pois työhuoneesta ja nämä kaksi olivat pistäneet tanssiksi! En raaskinut keskeyttää, tanssikoot nyt, jatkan siistimistä myöhemmin. Katsokaa miten kevyesti jalka nousee! 
Carmen ja Alberto tässä Tanssin pyörteissä. Katso video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti