torstai 8. marraskuuta 2012

Mithään en oo osthanuth...

Nukkekoti-innostus pääsi tänä syksynä vauhtiin, kun jäin opintovapaalle. Kun vielä saatiin työhuonetta rempattua niin, että on kunnolla työtilaa, eikä tarvi keittiön pöydän ääressä äherää, niin mikäs sen mukavampaa kuin näprätä jotain sormissaan samalla kun miettii vaikka vektoreita.. Päätin etten haaskaa rahaa, vaan käytän askarteluun kaikkea mitä kotoa ja luonnosta löytyy. Jaksoin sinnitellä lähes kuukauden...

 Kirpparipalstalta ostettuja herkkuja
Doloresin tilaus. Villa Suloon saapui myös villakoira! 
Kaikenlaista tarpeellista tavaraa kirpparipalstalta sekä Nukkekoti ja lelun verkkokaupasta. Kamalaa etten ollut ymmärtänyt aikaisemmin mitä kaikkea Gomezin perhe tarvii. 

Tyynysotaa! Kirpparipalstan taitureiden teoksia.
Astiakaappiin täydennystä

Mutta eikös se oli hyvä, että suosii suomalaista ja ostaa kotimaista ja varsinkin itse tehtyä.. Tai ainakin sinne päin! Olen muuten oppinut tunnistamaan postiauton äänen jo kaukaa, kun kääntyy meidän kadulle. Vielä vois Sulon opettaa ilmoittamaan kun posti on tullut.

3 kommenttia:

  1. On mukava tehdä itse, on mukava omistaa muiden, taitavien tekijöiden tekemiä juttuja ja tehtaasta lasit, pelti ja sen semmoinen... Kaikella on arvonsa :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa blogien ihmeelliseen minimaailmaan! Saat huomata, että tätä kautta harrastuksesi saa aivan toisenlaisen elinpiirin, kun elää toisten samankaltaisten joukossa!

    VastaaPoista
  3. Moi Minna! Kiva päästä seuraamaan Sulon ja Gomezien elämää. Tervetuloa blogilandiaan!

    VastaaPoista