tiistai 20. marraskuuta 2012

Aamupäivää Villa Sulossa

Tänään on vapaapäivä kaikilla. Aamiainen on juuri syöty. Mitä asukkaat puuhailevat?
Keittiössä Diego on juuri lopettanut aamupalan. Perheen kultainennoutaja seuraa mitä Inma-täti tekee.  Kärsivällisyys usein palkitaan makupalalla.


Donna Carmen on lähdössä ostoksille. Ehkä hän käväisee torilla näin aurinkoisena päivänä. Siellä näkee aina tuttuja,  joiden kanssa voi vaihtaa muutaman sanan.

Isoisä Alberto nauttii aamun sanomalehdestä  ja  radion aamuohjelmasta.  Perheen villakoira  pitää isoisää silmällä.  Koskaan ei voi tietää milloin isoisä lähtee aamukävelylleen, täytyy olla valmiina.

Maria Elena on myös lukemassa. Hänellä on sängyssään kaksi uutta ihanaa pöllötyynyä. Ehkä kohta voisi lähteä leikkimään pihalle.

Täälläkin luetaan sanomalehteä! Pimpina on tutkimassa levykokoelmaa. Saisikohan Madonna vähän vauhtia tähän uneliaaseen tunnelmaan? Taustalla näkyy uusi kirjakaappi, joka on täynnä lukemista. Tämähän on oikea lukutoukkaperhe.

Elena-äiti on ompelemassa. Hänellä on uusi ompelupöytä ja -kone ja paljon  lankoja ja mallinukkekin. Taustalla näkyy myös liinavaatekaappi, joka on vielä tyhjillään. Manuel-vauva on nukahtanut ompelukoneen surinaan.
Tässä Inmaculada-täti esittelee uusia hienoja harjojaan. Nyt pysyy keittiö varmasti puhtaana. Näin isossa perheessä riittää siivoamista, mutta Inmaltahan se käy käden käänteessä. Hän on oikea touhuntoosa.Kiitos kaikille lukijoille kommenteista! Yritän tässä pikkuhiljaa opetella blogin pitämistä.Kuvissa näkyy taas paljon nukkiskirpparilta ostettuja aarteita.

5 kommenttia:

 1. :D hehee! Mainiota porukkaa!

  VastaaPoista
 2. Villa Sulossa on kyllä aina niin hyvä meininki :D

  VastaaPoista
 3. Hieno tunnelma ja valaistus sun Sulossa.

  VastaaPoista
 4. Hola! Villa Sulossa asuu kyllä niin herkullinen perhe, ihastuttava kerta kaikkiaan. ♥ Adios!

  VastaaPoista