tiistai 15. lokakuuta 2013

Vaatteita ja muodonmuutoksia

Tilasin Doloreksesta erilaisia kankaita. Oli tullut nukkekodin puolelta kommenttia että olisi ihan kiva vaihtaa välillä vaatteita. Sovittiin sitten Gomezin sakin kanssa että jokainen saa jotain uutta, jos haluaa. Tämmöisiä niistä sitten tuli..

Pimpina halusin tyttömäisen tunikan. Vaaleanpunaiset housut hän halusi pitää edelleen.

Giorgios ei paljon pidä meteliä itsestään. Mutta nyt hänellä oli pitkä lista toiveita. Ensinnäkin hän halusi lisää pituutta! No mitäpä sitä ei tekisi nukkensa eteen. Muutettiin myös vähän kropan toppauksia niin että Giorgioksella on nyt myös kunnon kaula. Hän halusi farkut ja vyön ja paidan eli koko vaatekerran. Vyön solki on leikattu tuikkukiposta. Kengätkin lankattiin. Mutta miksi Villa Sulon miehet on aina niin vakavia...

Myös Elena halusi lisää pituutta. Hän onkin ollut tosi pieni. Elena halusi itselleen myös Giorgioksen vanhat housut. Lisäksi hän halusi turkoosin paidan jonka tein sukkahousuista. Vyö on kangassuikale ja solki on nepparin osa ja helmi. Farkkuliivissä on helmistä liimattu koriste. Viime hetkellä Elena päätti että haluaa pidemmät kädet. Hän ei halunnut näyttää nykyisiä käsiään kuvassa ollenkaan. No, kädet on lisätty toivelistalle.  Elenalta lyhennettiin myös vähän hiuksia ja laitettiin hitunen poskipunaa.

Touhukas Inmaculada päätti luopua essusta ja leipomahuivista. Hameestaan hän pitää vielä mutta paita meni uusiksi ja hiuspanta. Hän halusi myös korvakorut.

Tässä sitten virallinen debyytti uudelle asukkaalle. Hän on Inmaculadan kulta Ken Wood. Hän on amerikasta kotoisin, isolta perunaranchilta. Amerikkalaisethan ovat tunnetusti isokokoisia. Kenin hartiat oli kasvaneet potunnostossa niin että niitä piti pienentää raa'asti saksilla. Ken on edelleen hujoppi, noin 195 cm 1:1 -koossa. Ken halusi kevyemmän paidan aiemman ylisuuren villapaidan tilalle. Hän halusi myös nahkavyön kunnon miehekkäällä soljella. Tämän solki on joku nepparin osa, josta katkaisin pihdeillä kannan.

Tässäpä rakastavaiset yhteiskuvassa

Alberto ei välittänyt paljoa uusista vaatteista. Hän halusi vain uuden huivin ja vähän korjailua liiviin.

Suut loksahtivat auki kun Carmen astui esiin. "Äiti!" "Mummu!" Carmen halusi aivan uudenlaisen tyylin. Pinkki tunika ja kukkakuvioiset leveälahkeiset housut ja punaiset korvanapit. Sähäkkä mimmi! Poskipunaakin laitettiin. Carmen sai myös uudet kädet koska vanhat katkesivat kesken vaatetuksen. Samalla syntyi yhteensä 4 vasempaa kättä kun en vasurina näköjään osaa tehdä oikeaa kättä kuin todella keskittymällä.

Kyyhkyläiset

Tässä koko sakki, lapsetkin mukana. Heille ei ole vielä ehditty tehdä uusia vaatteita. Kuvassa myös kaikki lemmikit.

Terveisiä kaikille nukkekodin nukeille ympäri maailmaa toivottavat Villa Sulon nuket!

Tässäpä näitä kankaita.

Lisäys 26.10.2013
Ken Woodin muhkea Ameriikan matka-arkku saapui valtameren yli. Nyt Ken pääsee viimein asettumaan kunnolla taloksi. Stetsoniaan kaipailee, kuulemma olis silloin vähän kotosempi olo. Howdy! Kiitos tästä ihanasta ylläristä Anne-Maarialle!

7 kommenttia:

 1. Wauuu!!! Hienot uudet vaatteet koko sakilla :) Ihania asukkeja...tulee niin hyvälle tuulelle, ku kattelee heitä :D

  VastaaPoista
 2. :D mainioita!

  T. Mia

  VastaaPoista
 3. Ihana tarina luin hymyssäsuin.
  Terveisin Riitta

  VastaaPoista
 4. Kiitti kommenteista! Sain siivottua illalla työhuonesotkunkin vaikka olin ihan poikki. Noissa vaatteissa on muuten käytetty alimmassa kuvassa näkyvää Fray Stay -rispaantumisenestoainetta, aivan mahtava tuote! Ei mene ihan järki pikku vaatteita ommellessa. Nyt sitten jotain uutta ideaa kehiin.

  VastaaPoista
 5. Kikattelin itsekseni kun luin näitä vaatejuttuja :D Tosi hauskat ja kivat vaatteet!

  VastaaPoista
 6. Ou, veet silmissä luin Ken Woodin patesten pienentämisestä! Villa Sulo on kyllä minun suosikki kaikista minihuusholleista. Ja mikä onni, että on nyt neljä vasenta varakättäkin!

  Mulla ois Ken Woodin kapsäkki, joka oli Ameriikasta tullessa sotkeunu jonkun ruottalaisen kamppeisiin, mutta nyt se haisee niin kamalasti tupakilta, että pitääköhän se paiskata roskiin?

  t. Anne-Maaria

  VastaaPoista
 7. Kapsäkki on perillä! Aivan mahtava! Oon täällä sitä ihaillut. Mutta miksi sen sisällä oli hirveästi pottuja? Varmaan kait siemenpottuja isän tilalta. Stetsoni oli kadonnu matkalla valtameren yli, ei auta ko tehä uusi. ;)

  VastaaPoista